Blog

Jul 1
Jul 1

Új karakterkép a készülő projektünkből…

Fogadjátok szeretettel, a megosztásokat köszönjük…  

  Read more
May 0
May 0

Szamosfeszt! 2015 Július 3-5.

Szamosfesztre készítünk a héten bögréket, plakátokat, egyéb promóciós termékeket és készülőben van a Kocacsoki is. Várunk mindenkit sok- sok szeretettel a Szamosfesztre, mely Cégénydányádon kerül megrendezésre. Július 3-5-ig tartanak a programok, gyere el Te is és légy részese egy nagyszerű eseménynek!!!

  Read more
May 0
May 0

Webdesign hét, Kezdjük el!

Újabb webdesign készítése, kisarculat, logók…. Nagyon várjuk, izgatottan vágunk bele ezen a napsütéses reggelen :DD Legyen szép napotok!

  Read more
Apr 0
Apr 0

Új pályázati lehetőség!!!

Pár hete kezdtünk neki egy nagyobb pályázatra készülni. A BKF logó- és arculat váltó kiírásra mi is felfigyeltünk. Sokat dolgoztunk vele, amíg megszületett a végleges pályamű. Bejutottunk az 5 legmagasabb pontszám közé így 27-én mehetünk személyes prezentálásra. Szép napot!

  Read more
Apr 0
Apr 0

Skytravel és webdesign? Naná! :)

Skytravel. Webdesign, logó, kisarculat.

  Read more
Apr 0
Apr 0

Újabb napi bölcsesség

“A történelem bebizonyította, hogy a legnevezetesebb győztesek rendszerint nyomasztó nehézségekkel kerültek szembe, mielőtt teljes diadalt arattak. Győzelmük titka az, hogy sohasem szegte kedvüket a vereség.” /B. C. Forbes/  

  Read more
Mar 0
Mar 0

Mai napi bölcsesség

“A közhely, miszerint az élet a művészetet utánozza, azért igaz, mert bizonyos fajta művészetek funkciója az, hogy az élet utánozza azokat.” /Steven Pinker/  

  Read more
Feb 1
Feb 1

Adj’ Isten Szatmárban illusztrációk készülőben…

Adj’ Isten Szatmárban illusztrációk készülőben…  

  Read more
Feb 0
Feb 0

Cégénydányád print

Cégénydányád print anyagait készítjük éppen, programfüzetek, szórólapok és egyéb kiadványok . Mindenkinek kellemes időtöltést.  

  Read more
Jan 1
Jan 1

Adj’ Isten Szatmárban!

Az Adj’ Isten Szatmárban cégénydányádi turisztikai projekt halad tovább, már az ottani disznóvágás videóját vágjuk, mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Barátságos emberek, jókedv, akció, hús  és pálinka. Kell ennél több? Adj’ Isten Szatmárban!

  Read more